Balıklıdere İlkokulu

Vizyon: Vizyonumuz bilim ve teknolojinin farkında olan,değişime ve gelişime açık,kendine güvenen,üreten,buluş yapan ve güçlerini fark eden,öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden,değerlerini yaşayan ve yaşatan,hoşgörü sahibi, farlılıkları zenginlik kabul eden,yüksek moral değerine sahip,katılımcı,kendini sorgulayan,etkili ve nitelikli,çağdaş,demokrat ve lâik bireyler yetiştirmektir.

Misyon: Misyonumuz öğrencilerimizin; Bireysel yeteneklerini dikkate alarak öğrenmelerini,bilgili,becerili,özgüvenli olmalarını,çevresi ile iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışları kazanmalarını,olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmelerini,çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanmalarını,gelişen tekno­lojiyi izleyip kullanabilmelerini,liderlik özelliklerinin yanı sıra, işbirliği ve ekip çalışmalarına yatkın,bireyler olmalarını sağlamaktır.

Başarılar: 2011-2012 eğitim-öğretim yılında okumlumuz 27 mezun vermiştir.mezunlarımızdan 21´i sınavlara girmiş,sınava girenlerden 8´i Anadolu Liselerine,3´ü Anadolu Teknik Liselerine yerleşmiştir.Ayrıca 4 öğrencimiz bursluluk sınavlarına girerek burs almaya hak kazanmıştır. 27 öğrencimizden geriye kalanların tamamı ise çeşitli liselerde eğitim hayatlarına devam etmektedirler.

Saatler: 8:40 ilk ders başlar. 11:50 öğle arası 12:30 öğleden sonra ilk ders 14:00 okul çıkışı.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0326 2785615

WEB - https://baliklidereilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Balıklıdere Mahallesi Cumhuriyet Cad. No43 DEFNE/HATAY

Yerleşim Yeri - Defne İlçesine bağlı mahalle

Adres - Balıklıdere Mahallesi Cumhuriyet Cad. No43 DEFNE/HATAY

Ulaşım Ulaşım 306 Nolu Halk Otobüsleri ile sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Antakya merkeze uzaklık 12 km´dir